Sport vacatures omgeving Den Haag

Kracht en Zelfvertrouwen is een uniek trainingsconcept voor kinderen van 4 t/m 12 jaar waar (vecht)sport, spel en sociale vaardigheden gecombineerd worden. De kinderen ontwikkelen belangrijke fysieke en mentale basisvaardigheden en doen ervaring op in praktische situaties en vraagstukken. De kinderen kunnen hierdoor hun sociaal emotionele vaardigheden op een speelse manier ontwikkelen en toepassen.

Waar zijn wij naar op zoek?

1. Startende coaches / stagiaires

HBO studenten die de opleiding HALO/PABO/Sport & Management afgerond hebben of binnenkort afstuderen. HBO studenten die menen dat hun studie en persoonlijke motivatie van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de verdere ontwikkeling van het concept Kracht & Zelfvertrouwen (Psychologie/Marketing en Sales/SPH).

2. Coaches met (levens)ervaring

Wij zoeken flexibel inzetbare coaches die aantoonbare ervaring hebben in het lesgeven aan kinderen en die zich in het bijzonder aangesproken voelen als het gaat om het sociale, mentale en fysieke welzijn van kinderen. Mensen die een ideaal nastreven, een passie hebben voor kinderen en net dat beetje extra geven. Mensen met een uitgesproken positieve houding die bereid zijn om eenvoudige basisvaardigheden van judo, kickboksen en zelfverdediging te leren. Belangrijke karaktereigenschappen: flexibel, zelfstandig, resultaatgericht, creatief en sociaal ambitieus.

Alle nieuwe coaches krijgen een training van 10 weken (1 training per week) waarbij de essentiële lesonderdelen getraind en ervaren worden. Daarnaast loop je een stage van ook weer 10 weken waarbij je de technieken en oefeningen in de praktijk mag brengen samen met een ervaren coach.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een kans om van je passie je werk te maken. Wij zijn hard aan het groeien en daar kun jij een belangrijke rol in gaan spelen. Kun jij meer dan alleen lesgeven? Je kunt doorgroeien en verantwoordelijkheden/functies in management, marketing/sales en programma ontwikkeling bekleden. Salaris is afhankelijk van ervaring. Bij goede resultaten kun je meer verdienen en een contract krijgen of de mogelijkheid krijgen om zelfstandig het concept van Kracht & Zelfvertrouwen verder uit te bouwen.

Wat vragen wij?

- HBO werk/denk niveau
- Beschikbaar zijn voor tenminste 1 vaste dag per week gedurende 6 tot 10 weken
- Werktijden zijn tussen 15:00 tot 17.30
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist- Woonachtig in omgeving Den Haag

Contact

Social Sport Pro
Alexander Moody: 06-211 69 700
www.kracht-en-zelfvertrouwen.nl / info@kracht-en-zelfvertrouwen.nl