Workshops en trainingen op maat

Naast de wekelijkse trainingen op scholen in Kracht & Zelfvertrouwen, geven wij ook éénmalige workshops of trainingen van 3, 4 keer. Zo geven wij ook basis (kick)bokstrainingen, zelfverdediging of weerbaarheidstrainingen.

Deze workshops zijn natuurlijk ook heel leuk om te doen als team uitje, we hebben dan ook regelmatig voetbal-, basketbal- of hockeyteams over de vloer.

We werken met HBO gymleraren (of in opleiding) die ieder zijn eigen specialiteit heeft. De veelzijdigheid van de coaches maakt dat wij heel flexibel en naar wens sportieve training of ondersteuning kunnen bieden aan het basis en middelbaar onderwijs, BSO of NSO.

Workshop NSO 2samen Centrum

In de zomervakantie hebben we voor 2Samen enkele workshops gegeven die voornamelijk gericht waren op het direct versterken van het positief zelfbeeld van kinderen. Dat was een groot succes!

Workshop NSO 2samen Scheveningen

We hebben de laatste workshop gegeven in de zomervakantie bij de 2 orca's! Al was de gymzaal niet beschikbaar, met wat improvisatie kan het natuurlijk ook buiten! Het weer was perfect en de kids (4 t/m 8 vonden het geweldig.

Workshops i.s.m. Kindervakantiepas

I.s.m. de kindervakantiepas hebben we verschillende workshops georganiseerd in de zomervakantie. De opkomst was geweldig. De workshop was verdeeld in een gedeelte judo, een gedeelte kickboksen en een gedeelte spel.

Workshop judo en zelfvertrouwen

Supermooie foto van de judo workshop die we hebben gegeven. Doel: zelfvertrouwen uitstralen. Er zijn natuurlijk meerdere manieren om dit te doen, in dit geval moesten ze stoer kijken, zonder te overdrijven. Natuurlijk hebben we ook gelachen!

Workshop zelfverdediging

Met deze stoere dames valt niet te sollen!
Met enkele basis zelfverdedigingstechnieken weten ze nu heel goed hoe ze zich moeten verdedigen.

Workshop kickboksen

Deze workshop kickboksen was voor een groep jongens en meisjes. Ze leerden enkele basis technieken en deden natuurlijk ook spelletjes.