Examens 2017

Super trots op alle kinderen! Alle locaties hebben examens gehad en er zijn veel banden uitgedeelt. We zijn nog een relatief jong bedrijf. Maar naarmate de jaren verstrijken zijn er meer en meer kinderen die hun gele, oranje, groen of blauwe band halen. Dit jaar heeft Kay zelfs zijn eerste streep op zijn blauw band gekregen!

Sporttuin Duindorp verlengt weer 1 jaar

Sporttuin duindorp wil ook het héle volgende jaar onze trainingen aanbieden aan de kinderen. Supergoed natuurlijk omdat er altijd kinderen zijn die deze training nodig hebben, maar ook omdat het gewoon heel leuk is!

Wilt u ook dat deze training op uw school gegeven wordt? Bel ons gerust: 06-21169700 (Alexander Moody) of stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sporttuin Schilderswijk kiest het hele jaar voor Kracht & Zelfvertrouwen

De titel spreekt voor zich. De trainingen zijn een succes. Wij zijn dan ook trots dat wij het volgende schooljaar de kinderen mogen lesgeven en coachen. De laatste training van het schooljaar is geweest en iedereen heeft zijn gele band gehaald! Op naar de oranje band.

Afsluiting Duindorp

We hebben het naar ons zin gehad. 12 jonge dames en heren staan er een stuk steviger bij na onze training van 10 weken. Zoals duidelijk te zien is op de foto. Natuurlijk was het doorzetten en doorbijten maar wat leren kinderen toch snel! Op naar een nieuwe groep, we beginnen in januari!